Ravenclaw

Tillgänglighet: I lager

TRACKER FLYTANDE SELE KREDIT

SKU: N/A

109,00  inkl moms

Ny spårningskredit är en modell som liknar Tracker Sisu, men den har även en flottör i nätfickan inuti selen. Det är ett utmärkt hjälpmedel för en hund som simmar eller faller i vatten. Flottören i Luoto-selen kan också tas bort, då motsvarar selen ungefär Tracker Sisu-modellen.

Kategori:

Beskrivning

I den nya flytande Tracker Luoto-selen är fästremmarna ännu lättare och de passar hunden bättre, och de skrynklar inte heller. Remmarnas fäste fästs på två sidor med kardborre och fästfliken har även kardborre. Med denna lösning är fästet av remmarna mycket stadigare än tidigare, och fästet är bättre skyddat mot repor, snö och smuts. Fästremmarna har också en stor mängd justeringar, tack vare vilken västen är väl lämpad för hundar i olika storlekar. Utöver dessa har ryggremmarna elasticitet, tack vare vilken västen är bekväm för hunden och spänner selen till lämplig spänning.

Den hundvänliga apparatfickan är vadderad och hundradarn kan placeras i fickan pålitligt och enkelt från västens botten. Platsen för apparatfickan i västen är placerad vid hundens axel, där den är stabil och stör hunden minst. Tack vare den flexibla väggstrukturen kan du använda nästan alla våra hundsonder i västen. Se detaljerade monteringsanvisningar nedan.

Selen har en flottör i nätfickan inuti selen. Västen är ett utmärkt hjälpmedel för en hund som simmar eller kommer i vattnet. Flottören i selen kan också tas bort,

Enhetsfickan har även ett fönster genom vilket hundradarns signal- och larmljus också syns utanför.

En plats för Orbiloc-rampljuset. På framsidan av utrustningsfickan finns en separat plats för Obiloc-spotlighten som gör att din hund kan ses långt i mörkret. Orbiloc är ett högkvalitativt, vattentätt och hållbart ljus med en enkel vridomkopplare.

Kompatibilitet för enheter:

    • Tracker Artemis utan krage, med antenn eller utan antenn, Tracker Supra med selefäste, Tracker G400, G500, G1000 och G10i med krage, Ultracom-enheter utan krage, R10 externa och interna antennversioner och Avius och R10 Hybrid.
    • Plats för Tracker Active / Tracker Bark-enheter. Bakom enhetsfickan finns en separat plats för Tracker Active / Tracker Bark-enheter. På så sätt kan du använda dem om du vill samtidigt som locatorn i enhetsfickan. Active / Bark är lämpligt skyddat bakom utrustningsfickan.

Ytterligare information

Storlek

XS, S, M, L, XL

Du tittar på: TRACKER FLYTANDE SELE KREDIT 109,00  inkl moms
Välj inställningar
Kundvagn Stäng