Ravenclaw

Tillgänglighet: I lager

Rörrengöringsskum för koppar | NITEforce Bore Rengöringsskum 400ml

SKU: 105-040

29,90  inkl moms

NITEforce Bore Cleaning Foam är det mest effektiva och billigaste (€0,075/ml) tillgängliga rengöringsskummet på marknaden!

Den absoluta tunnrenaren för skyttar med bly- och kopparkulor!

Kategori:

Beskrivning

NITEforce Bore Cleaning Skum kopparborttagningsrengöringsskum bildar ett självexpanderande och tätt skum. Det självexpanderande rengöringsskummet fyller pistolpipans spår och alla hörn. Det tar effektivt bort kopparmanteln eller ansamlat krut, blyrester från pistolpipan. Lämplig för effektiv rengöring av gevär, pistol och revolverpipor.

NITEforce Bore Cleaning Foam är det mest effektiva och billigaste (€0,075/ml) tillgängliga rengöringsskummet på marknaden. Det stora 400ml-paketet räcker till flera rengöringar. Högkvalitativt och effektivt rengöringsskum även för professionellt bruk!

LÄTT ATT ANVÄNDA
Att spraya in produkten i röret är enkelt med hjälp av ett långt doseringshalm. När pistolen har svalnat, ta bort låset, spraya en dos rengöringsskum i pipan. Självexpanderande skum syns i slutet av tunnan, därefter vänta ca 15 minuter. Tryck rengöringsstaven genom tunnan normalt och kopparrester kommer ut med rengöringspluggen. Upprepa om det behövs om tunnan är särskilt förkopplad. Efter rengöring olja in tunnan och låshuset, t.ex NITEforce Gun&Bore pistololjan för förvaring.

* Mycket effektivt självexpanderande rengöringsskum
* För effektiv rengöring av pistolpipan
* Den absoluta tunnrenaren för skyttar med bly- och kopparkulor
* Tillräckligt 400 ml rengöringsskum för att ta bort krutrester, bly eller kopparhölje
* Prisvärt ml-pris: 0,075 €/ml
* Lätt att använda: dosering med ett genomskinligt flexibelt doseringsrör
* Tillverkningsland: EU

Du tittar på: Rörrengöringsskum för koppar | NITEforce Bore Rengöringsskum 400ml 29,90  inkl moms
Lägg till i kundvagn
Kundvagn Stäng