Korpieukko

Tietoa meistä

Korpieukko Oy on suomalainen, vuonna 2021 perustettu yritys, joka on erikoistunut metsästykseen, koiriin, kalastukseen, retkeilyyn ja ulkoiluun liittyviin tuotteisiin. Yrityksen tarina sai alkunsa kesäkuussa 2021, kun perustajat huomasivat oman tarpeensa ja kiinnostuksensa näitä aloja kohtaan. Aluksi toiminta aloitettiin toiminimellä marraskuussa 2018, mutta toiminnan laajentuessa ja tuotevalikoiman kasvaessa päätettiin siirtyä osakeyhtiömuotoon ja perustaa verkkokauppa.

Yrityksemme päämääränä on tarjota laadukkaita ja monipuolisia tuotteita niin metsästäjille, koiraharrastajille, kalastajille, retkeilijöille kuin ulkoilun ystävillekin. Ensimmäisenä tuotteena valikoimassamme oli DrJohn-koiranruoka, joka on edelleen erittäin suosittu asiakkaidemme keskuudessa. Sittemmin olemme laajentaneet valikoimaamme sisältämään myös Valio, Booster ja ProBooster -koiranruokamerkit.

Korpieukko Oy:n tuotevalikoima ei kuitenkaan rajoitu pelkästään koiranruokiin, vaan tarjoamme myös erilaisia tutkapanoksia metsästyskäyttöön, laadukkaita kalastusvälineitä, retkeilytarvikkeita ja ulkoiluvaatteita. Valikoimastamme löydät esimerkiksi Trackerin ja Ultracomin tutkapanokset, erilaiset vieheet ja koukut kalastukseen sekä mukavat ja kestävät retkeilyvarusteet ja ulkoiluasusteet.

Lisäksi meiltä löytyy Ulefone- ja Oukitel-merkkisiä puhelimia, jotka on suunniteltu erityisesti metsästäjien, koiraharrastajien, kalastajien ja retkeilijöiden tarpeisiin. Ne kestävät vaativat olosuhteet ja tarjoavat erinomaisen akun keston.

Toimimme Rovaniemellä ja Pellossa, mutta verkkokauppamme kautta voimme palvella asiakkaitamme ympäri Suomea. Asiakaspalvelumme on ammattitaitoista ja auttavaista, joten voit aina kääntyä puoleemme kysymysten ja ongelmien kohdatessa.

Tervetuloa tutustumaan Korpieukko Oy:n laajaan ja laadukkaaseen tuotevalikoimaan sekä löytämään juuri sinulle sopivat tuotteet metsästykseen, koiraharrastuksiin, kalastukseen, retkeilyyn ja ulkoiluun!

Ostoskori Sulje